Send oss en e-post
+47 958 33 193

Samarbeid med Connectio

1d36d23b156ead252433d4ce2c21c387 SSammen er vi bedre!

Connectio AS, tilbyder av team og lederutviklingsprosesser - og Arrangementsupport AS, tilbyder av praktisk/teknisk tilrettelegging av kurs og konferanse, har inngått samarbeid om å være en totalleverandør av skreddersydde team- og ledersamlinger, kongresser og konferanser.

Vår idé er å tilby samlinger utenom det vanlige, og med det lille ekstra. Det innebærer uforglemmelige opplevelser, spennende aktiviteter, leder- og teamtrening i unike omgivelser.
Vi har mange års erfaring med arrangement fra små og mellomstore bedrifter samt internasjonale konsern. Vi er opptatt av nøyaktighet og sikkerhet og er fleksible når det trengs.
På våre team- og ledersamlinger er vår intensjon at deltakerne kommer tilbake på jobb med senkede skuldre og fulle av energi.

Vi er selvstendige og velger steder som er tilpasset hver enkelt gruppe. Det betyr at vi ikke er bundet til enkelte steder, men finner det stedet som er mest hensiktsmessig og unikt for gruppen.

På våre team- og ledergrupper har dere stedet for dere selv. Vi har en filosofi om at denne type samling absolutt får mest utbytte av å disponere stedene alene.

Ta kontakt for et uforpliktende møte, for å diskutere arrangement som kan passe deres behov!

Hanne Fritzon

Cathrine Faye

Connectio AS
Hanne Fritzon

Kontakt oss

Arrangementsupport AS
Cathrine Faye

Kontakt oss