Send oss en e-post
+47 958 33 193

PRØV OSS

Erfaring 

Vi har 23 års erfaring og tilbyr profesjonelt utført arbeid. Etter mange år i bransjen oppnår vi gode priser som kommer våre kunder til gode. Kontakt oss for tilbud til ditt neste arrangement og vi vil samarbeide ned til minste detalj.

 

 

Fleksibilitet

Vi har lang erfaring og god forståelse med at situasjoner endrer seg som igjen fører til forandringer av arrangementets karrakter. Vi gjør vårt ytterste til enhver tid for å imøtekomme ulike hendelser.  

“Det umulige tar bare litt lenger tid”

 

Sikkerhet 

Lovpålagte data er lagret i sikkerhetsklarerte arkiver og ved behov elektronisk innrapportert til altinn etc. Vårt elektroniske fakturasystem følger til en hver tid de siste regnskapsmessige endringer i regnskapsloven.  

Etterarbeid

Vi er kjent for nøyaktige etterarbeid både med hensyn til den totale gjennomgang av alle leverandørfaktura, oppfølging mot deltakere, nødvendig dokumentasjon osv. I fakturaene kan det forekomme feil i store kongresser, og vi har til tider luket ut store summer som må krediteres av hotellene. Etterarbeidet består også av oppfølging mot deltakere, så som utestående betalinger, utsendelse av kursdokumentasjon, kopiutsendelse av faktura, gjenglemte saker, osv. Avslutningsvis utarbeider vi et oppgjørsoppsett eller leverer prosjektregnskap med revisjon om ønskelig.

Kongress-system

Vårt nye egendefinerte kongress-system er basert på 23-års erfaring og hva som er helt nødvendig i forhold til et arrangement enten det er en stor kongress på flere tusen deltakere eller et mindre arrangement på 50-100 deltakere. Nye gode samarbeidspartnere er på plass og vi tilpasser vårt system til enhver forespørsel. I systemet håndterer vi alt fra webside for arrangementet med kundens logo og profil, til budsjett som resulterer i anbefalt deltakeravgift, til detaljerte påmeldinger innenfor alle behov, deltakeropplysninger, fakturering av deltakeravgifter, individuell mailkorrespondanse, kursdiplomer, utstillerregistrering, navneskilt, alle nødvendige lister og rapporter både til hotell, transport og bank inn- og utbetalinger, prosjektregnskap, deltakerhåndtering i forkant og under gjennomføring, publisering av abstracts, foredrag, oppfølgingssystem i forhold til fakturakontroll, publisering av forelesninger, egendefinerte adminn-sider for forelesere med reisebilagsystem, honorarhåndtering, lønninger- og utbetaling til forelesere, mm.

Miljø og økonomi 

Vi bestreber å ha så mye som mulig elektronisk for både å spare miljø og økonomi. All vår korrespondanse foregår elektronisk og vi anbefaler bruk av elektronisk fakturering, elektronisk informasjon og program på Smarttelefoner osv.  

Hvorfor velge oss?

a

Vi tilbyr personlig oppfølging, detaljerte forberedelser...

Du får en kontaktperson å forholde deg til uansett hva det gjelder. Vi arbeider detaljert med nøyaktige fremdriftsplaner for å ivareta alle eventualiteter.

Med 23- års erfaring vet vi hvor viktig det er at alt håndteres med sikkerhet, integritet og kyndighet. Det leverer vi!

 
b

Du kan konsentrere deg om de daglige arbeidsoppgavene...

Vi håndterer alle praktiske og tekniske eventualiteter både i forkant, under gjennomføring samt etterarbeid for ditt arrangement.

Ikke la din faglige hverdag rammes av alle arrangementsdetaljer vi gjerne er behjelpelige med! 

c

Vi skreddersyr arrangementet ned til detaljnivå

Alle våre arrangement er skreddersydd tilpasset vår kundes behov, type arrangement og innhold. Det kan være alt fra et rent faglig dags arrangement, til flere dagers arrangement, kongresser, premierte arrangement (incentives), arrangement med festmiddag og underholdning, utflukter, aktivitet mm.

d

Du kan konsentrere deg om det faglige innholdet i arrangementet, vi ivaretar resten

Den faglige delen overlater vi til våre kunder. Vi er tilstede før, under og etter arrangementet for generell tilrettelegging. Vi er behjelpelige med programinndeling fag/avbrekk, tid for lunsj, innslag i det faglige som kultur, bevegelse, kort utflukt eller annet.

La oss sette sammen forslag til detaljene rundt det faglige!

e

Du legger frem ønskede rammer både faglig og praktisk

Send oss gjerne det faglige innholdet, vi tilbyr å sette opp forslag til program kombinert med øvrig ønsket innhold. Vi vil til enhver tid kvalitetssikre både tidskjema, gå opp avstander mellom eventuell bruk av parallelle møterom, samt gå opp / kjøre eventuelle avstander for aktiviteter, utflukter eller eksterne middager for å tidsmessig tilpasse riktige programtider. 

Sikkerheten vil alltid stå i høysetet på våre arrangement. 

f

Ta vare på dine gjester  – vi tar oss av resten

Vi er tilstede under gjennomføringen, oppretter sekretariat og tar oss av alle eventualiteter. Vi stiller med en serviceminded stab, blide og opplagte, godt drillet i alle detaljer. 

“Det umulige tar bare litt lengre tid”